Mo Taxisentral - Trygt og sikkert dit du vil

Taxi er den enkleste og mest behagelige fremkomstmåten. Bilene er komfortable og sjåføren profesjonell. Mo Taxisentral påtar seg alle typer persontransport, og kan også brukes som budbil til å frakte mindre kolli.

Pasientreiser

Hvis behandleren dokumenterer at du av helsemessige årsaker ikke kan bruke offentlig transport til og fra godkjent behandling, kan du få dekket reisen din. Vi disponerer fire rullestolvennlige maxitaxier. Det betyr at vi enkelt kan kjøre bevegelseshemmede og tilby pasienttransport. Kontakt oss for mer informasjon om pasientreiser.

Bedrift

Mo Taxi kan tilby egne bedriftsavtaler til firmaer som reiser mye med taxi.

Vi kan også anbefale Taxifix for bedrifter - en bestillingsløsning som vil redusere belastningen på resepsjonen. Ta kontakt for mer informasjon.

Reise

 Frister det lite å kjøre egen bil til flyplassen? Mo Taxisentral kjører deg til Mo i Rana Lufthavn, Røssvoll. 

Fritid

Preges hverdagen deres av tidsklemme med kjøring hit og dit? Strekker ikke tiden til og dere er stadig bak tidsskjemaet? Mo Taxisentral gjør hverdagen litt enklere ved at vi påtar oss kjøring til og fra aktiviteter som fotball, turn og kino.

Husk at vi også kan organisere samkjøring og hente flere barn til samme aktivitet. Det er en økonomisk og ikke minst svært praktisk løsning. Dere kan ta mye taxi for de pengene det koster å eie bil nr 2!

For bestilling av Maxitaxi, send en e-post til maxitaxi@motaxi.no eller kontakt oss på tlf 75157000

TaxiFix - Morgendagens bestillingsapp

Taxifix er en gratis, enkel og ikke minst effektiv bestillingsapp. Ved hjelp av GPS finner Taxifix automatisk henteadressen din. Vil du hentes et annet sted, kan du søke opp adressen i appen. Har du gjort en feil eller vil angre bestillingen, kan den enkelt avbrytes kort tid etter at bestillingen er lagt inn.

Når bestillingen er sendt, mottar du et referansenummer og får deretter en melding i appen når sjåføren har takket ja til turen. Første gang du bruker Taxifix, må du registrere deg slik at vi vet at ingen misbruker mobilnummeret. Last ned Taxifix på mobilen - Da har du alltid en taxiholdeplass med deg! 

Taxifix Bedrift

Bestiller bedriften ofte taxi, anbefales Taxifix Bedrift. TaxiFix Bedrift lastes enkelt ned på et nettbrett som kan plasseres på et strategisk sted, for eksempel ved resepsjonen.

Kunden bestiller selv taxi ved å taste inn mobilnummeret sitt. Bestillingsbekreftelsen med informasjon om sjåfør og bil sendes til kundens egen mobiltelefon, og sjåføren får kundens telefonnummer.

Ring oss i dag! 07550

Hammerveien 5
8626 Mo i Rana
07550
motaxi@motaxi.no